Verkkomateriaali 1 kk / Tie taksiyrittäjäksi – opas yrityksen perustamiseen

48,40 

Osasto:

Kuvaus

Tie taksiyrittäjäksi – opas yrityksen perustamiseen – verkkomateriaalin avulla pääset perehtymään siihen, mitä taksiyrittäjyys vaatii ja miten siihen voi valmistautua. Verkkomateriaalin avulla saat varmuutta oman liiketoiminnan suunnitteluun ja tukea alkutaipaleelle selkeällä ja aloittavalle yrittäjälle helposti ymmärrettävällä kielellä.

Tie taksiyrittäjäksi-verkkomateriaali on myös oiva tuki yrittäjäkoulutuksen rinnalla ja verkkomateriaalin avulla opiskelet myös yrittäjäkoetta varten.

(verkkomateriaalin sisältö vastaa Tie taksiyrittäjäksi- opas yrityksen perustamiseen- painetun kirjan sisältöä)

Verkkomateriaalin käyttöönotto:

Ostamallasi verkkomateriaalin saat materiaalin käyttöösi 1 kuukaudeksi (löytyy myös vaihtoehtoinen tuote jonka lukuoikeus on 3 kk). Materiaalin käyttöoikeus alkaa tuotteen ostohetkestä.

Oston jälkeen saat tilausvaiheessa syötettyyn sähköpostiin viestin otsikolla ”Taksikuutio: Lisätty oppimispolkuun Tie taksiyrittäjäksi – opas yrityksen perustamiseen”. Lähettäjä on taksikuutio.vuolearning.fi@vuolearning.fi. Tarkista myös roskaposti-kansio, mikäli viesti ei löydy ”saapuneet”-kansiosta. Viesti pitäisi saapua noin puolen tunnin sisällä verkkomateriaalin ostohetkestä. Viestistä löydät linkin, jota kautta pääset rekisteröitymään oppikirjan verkkoversioon. Rekisteröidyttyäsi pääset hyödyntämään verkkomateriaalia.

Mikäli viesti ei jostain syystä sinulle tule, tai sinulla on ongelmia kirjautumisen tai verkkomateriaalin kanssa, olethan yhteydessä, verkkokauppa@taksikuutio.fi

Mukavia lukuhetkiä!

Hintatiedot:

Materiaalin käyttöoikeus 1 kuukausi

Yleinen hinta: 44 € + alv 10 % = 48,40 €
Jäsenhinta: 25 € + alv 10 % = 27,50 €

Materiaalin käyttöoikeus 3 kuukautta (löytyy erillisenä tuotteena verkkokaupasta)

Yleinen hinta: 50 € + alv 10 % = 55,00 €
Jäsenhinta: 30 € + alv 10 % = 33,00 €

HUOM! Verkkomateriaalin osalta vaihto- ja palautusoikeutta on rajoitettu. Verkkomateriaalilla on lain mukaan 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus vain, jos tuote on käyttämätön. Käyttämätön tuote tarkoittaa sitä, että palveluun ei ole rekisteröity.

Etkö vielä ole Suomen Taksiliiton jäsen? Liity tästä (https://www.taksiliitto.fi/jaseneksi-taksiliittoon/) ja saat kaikki edut käyttöösi.