Sisäänpääsyranneke: Taksimessujen illanvietto ti 7.6.2022 (Nouto tapahtumassa)

25,00 

Kuvaus

TUOTEKUVAUS

Sisäänpääsyranneke oikeuttaa osallistumaan Taksimessujen illanviettoon, joka järjestetään tiistaina 7.6.2022 klo 18 – 22 Jyväskylän Paviljongissa. Menossa mukana ovat Hovimuusikko Ilkka ja Stand Up -koomikko Mikko Vaismaa. Messuväen tanssivarpaita liikuttaa bilebändi ICON. Messuosastot ovat avoinna koko illan ajan.

Tätä tapaamista ei kannata jättää väliin!

Illanvieton sisäänpääsyrannekkeita voi ostaa verkkokaupasta 31.5.2022 saakka.

Rannekkeiden lunastus

Verkkokaupasta ostetut sisäänpääsyrannekkeet ovat lunastettavissa tapahtumapaikalta Jyväskylän Paviljongista (Lutakonaukio 12) tiistaina 7.6.2022 seuraavasti:

klo 12:00- 17:00 Taksiliiton messuosasto (Halli B)

klo 17:00– 21:00  Jyväskylän Paviljongin aulassa sijaitseva lippupiste

Sisäänpääsyrannekkeita ei postiteta ennakkoon.

Esitä tilausviesti rannekkeita lunastaessasi

Lunastaaksesi rannekkeet, tulosta mukaasi lähettäjältä Taksit.fi sähköpostiisi saapunut viesti: ”Kuitti ostoksestasi Taksit.fi-verkkokaupassa” tai ”Tilaus Taksit.fi verkkokaupassa on valmis”. Näistä viesteistä löytyy tilausnumero, jolla tuotteet paikan päällä lunastetaan. Viestin, josta tilausnumero löytyy, voi esittää myös mobiililaitteelta.

TAKSILIITON JÄSENET ENNAKKOVARAUKSELLA MAKSUTTA ILLANVIETTOON

Taksiliiton jäsenet voivat maksutta varata ennakkoon sisäänpääsyrannekkeen itselleen ja yhdelle ystävälle. Varaus tulee tehdä viimeistään 29.4.2022. Lisätiedot ja ennakkovarauslomakkeen löydät TÄSTÄ

Etkö ole vielä jäsen? Lue TÄSTÄ lisää ja liity mukaan!