Tie taksiyrittäjäksi

Tie taksiyrittäjäksi

Kiinnostaako sinua taksiyrittäjyys? Taksiyrittäjä toimii palvelualalla, jossa keskeistä on löytää asiakkaan liikkumistarpeisiin sopivia ratkaisuja. Suomessa on erikokoisia taksiyrityksiä, joista suurin osa työllistää yrittäjän sekä yksi tai kaksi työntekijää. Pääasiassa yrittäjät toimivat siis myös itse taksinkuljettajina omissa yrityksissään.

Taksiyrittäjyys on yhdistelmä vapautta ja vastuuta. Se tarjoaa hienon mahdollisuuden räätälöidä yrittäjyyttä haluamaansa suuntaan. Taksiyrittäjyys onkin yrittäjän itsensä näköistä toimintaa. Osa yrittäjistä valitsee yrittäjyyden suuremman taksibrändin suojissa, jolloin mm. yritysilme ja palvelulupaus ovat valmiiksi mietittyjä.

Yrittäjän ei tarvitse olla yksin

Suomen Taksiliitto on taksiyrittäjien järjestö, joka valvoo yrittäjien etua ja tarjoaa jäsenilleen monipuolisia asiantuntijapalveluita sekä liudan muita rahanarvoisia etuja yrittäjyyden tueksi. Jäsenyyden myötä tulet osaksi yhteisöä, jossa voit tavata muita saman alan toimijoita ja saada äänesi kuuluviin. Tervetuloa mukaan!

Liity jäseneksi

Eväitä yrittäjyyden alkuun

Yrittäjyyden aloittaminen saattaa tuntua kimurantilta ja byrokraattiselta. Olemme laatineet yrittäjän alkutaipaleelle tukimateriaalia, jonka avulla voit suunnitella oman taksiyrittäjyytesi suuntaa ja hioa yksityiskohtia, joilla pääset yrittäjätaipaleesi alkuun.

Materiaali sisältää Tie taksiyrittäjäksi – Opas yrityksen perustamiseen nimisen oppikirjan sekä taksiyrittäjyyden tarpeisiin räätälöidyn liiketoimintasuunnitelman. Ostettavissa verkkokaupastamme.

Kauppaan ostoksille