Tie taksiyrittäjäksi

Kiinnostaako sinua taksiyrittäjyys? Taksiyrittäjä toimii palvelualalla, jossa keskeistä on löytää asiakkaan liikkumistarpeisiin sopivia ratkaisuja. Suomessa on erikokoisia taksiyrityksiä, joista suurin osa työllistää yrittäjän sekä yksi tai kaksi työntekijää. Pääasiassa yrittäjät toimivat siis myös itse taksinkuljettajan tehtävässä omassa yrityksessään.

Taksiyrittäjyys on yhdistelmä vapautta ja vastuuta. Samalla se tarjoaa hienon mahdollisuuden räätälöidä yrittäjyyttä haluamaansa suuntaan – taksiyrittäjyys onkin yrittäjän itsensä näköistä toimintaa. Osa yrittäjistä valitsee yrittäjyyden suuremman taksibrändin suojissa, jolloin mm. yritysilme ja palvelulupaus on valmiiksi mietittyjä.

Yrittäjän ei tarvitse olla yksin

Suomen Taksiliitto on taksiyrittäjien järjestö, joka valvoo yrittäjien etua ja tarjoaa monipuolisia asiantuntijapalveluita yrittäjyyden tueksi. Jäsenyyden myötä kuulut yhteisöön, jossa voit tavata muita saman alan toimijoita ja saada äänesi kuuluviin. Tervetuloa mukaan!

Liity jäseneksi

Eväitä yrittäjyyden alkuun

Yrittäjyyden aloittaminen saattaa tuntua kimurantilta ja byrokraattiselta. Olemme laatineet alkutaipaleelle tukimateriaalia, jonka avulla voit suunnitella oman taksiyrittäjyytesi suuntaa ja hioa yksityiskohtia, joilla pääset yrittäjäjätaipaleellasi alkuun.

Materiaali sisältää Tie taksiyrittäjäksi – Opas yrityksen perustamiseen nimisen oppikirjan sekä taksiyrittäjyyden tarpeisiin räätälöidyn liiketoimintasuunnitelman. Nämä molemmat on ostettavissa Kaupasta.

Siirry Kauppaan ostoksille